GadgetsTophistorie

Ny billig Sonos-soundbar dublerer som baghøjttaler til Arc

Ifølge mediet The Verge har Sonos sin biligste soundbar på bedding. Sonos Fury kan endda dublere som baghøjtalere til den dyrere Sonos Arc.

Ifølge mediet The Verge er Sonos ved at gøre klar til lancering af en ny, bilig soundbar. Den går under kodenavnet Sonos Fury og bliver den billigste soudbar som Sonos har i sortimentet.

Ifølge mediet får den en vejledende udsalgspris på 250 dollars. Det er dyrere end Sonos One (219 dollars), men væsentlig billigere end Sonos Move (399 dollars). Det er også 200 dollars billigere end den anden generation af Sonos Beam, der udkom sidste år. Det kunne tyde på en dansk pris på lige omkrig 2.000 kroner.

Sonos har inviteret til event i slutningen af juni måned. Rygterne siger, at Sonos Fury vil blive sendt på markedet allerede den 7. juni. Om det kommende event kun omhandler Fury er uvist.

Den nye soundbar er, naturligvis, mindre end Beam Gen 2. Den vil også mangle en række fordyrende funktioner såsom Dolby Atmos og indbygget mikrofon. Ifølge The Verge har den ikke engang HDMI-stik, men skal tilsluttes tv’et via optisk kabel. Det vil betyde, at den kun understøtter Dolby Digital – ikke de mere avancerede surround-muligheder.

En spøjs detalje er, at den åbenbart kan dublere som baghøjttaler til den dyreste soundbar, Sonos Arc. Af samme grund fremstiller Sonos et specielt vægbeslag, så Fury kan monteres lodret på væggen.

Læs også: Nyt fra Sonos næste måned

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.