GadgetsTophistorie

Sonos retter lydproblem med Arc

Med en softwareopdatering er problemerne med Sonos Arc og subwooferen blevet udbedret.

Der er godt nyt, hvis du er ejer af en Sonos Arc og synes, der mangler lidt bas. Siden en opdatering i august har flere brugere nemlig haft problemer med lyden fra Arc. Men det problem er nu blevet løst med en ny opdatering.

Den nye opdatering, som er version 14.18, blev rullet ud forleden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en opdatering i august måned oplevede flere brugere, at lyden fra deres Sonos Arc-soundbar blev væsentlig forringet. Der forsvandt frekvenser i de lavere områder. Men det var udelukkende, hvis der var tilsluttet en Sub til systemet.

Problemet drev mange brugere til vanvid og det har været voldsomt diskuteret på Sonos’ supportside.

Sonos har ikke officielt anerkendt problemet, men en medarbejder er nu trådt frem på supportsiden og har erkendt. Samtidig med, at han fortæller, at problemerne nu er løst.

Sonos Arc
Foto fra Sonos-supportsiden.

For at forbedre lyden på systemet, skal du (naturligvis) installere opdateringen og herefter køre Trueplay-funktionen igen.

Sonos lancerede for nyligt den længe ventede Sub mini, der ikke har været omfattet af fejlen. Det næste produkt fra amerikanerne bliver sandsynligvis flagskibshøjttaleren Optimo 2. Den kan skyde lyd ud i flere retninger og skal muligvis erstatte Sonos Five.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.