×
Gadgets

Nu kan du få AmbiLight i hele stuen med Hue

Med Philips Hue Play HDMI Sync Box kan du synkronisere dine Hue-enheder med tv’et og lave surroundbelysning i hele hjemmet.

Signify er nu klar med en længe ventet nyhed: Muligheden for at koble alle sine Philips Hue-enheder til tv’et, så lyset synkroniseres med det, der sker på skærmen. Det gøres ved at koble den nye Philips Hue Play HDMI Sync Box mellem tv’et og de enheder, der leverer billeder til skærmen; spillekonsol, Blu-ray-afspiller, Apple TV, bærbar computer, ja, alle HDMI-enheder kan bruges.

Effekten har hidtil været forbeholdt Philips-fladskærme med indbygget AmbiLight, men med den nye boks kan den opnås med et hvilket som helst tv. Noget, vi har mange, der har ventet længe på.

Der kan tilsluttes på til fire forskellige HDMI-enheder til Philips Hue Play HDMI Sync Box. Boksen kan automatisk skifte mellem de 4 HDMI-kanaler, alt efter hvilken en, der bliver brugt – uden forsinkelser, loves det. ”Bare sæt stikket i, og lad oplevelserne begynde,” skriver Signify i sit pressemateriale.

– Folk elsker at undslippe hverdagen ved at fordybe sig i deres underholdning. Vi er stolte af at kunne præsentere den nye Philips Hue Play HDMI Sync Box og give folk en simpel måde at løse det på. Brugere af Philips Hue kan nu nemt forbinde deres farvede pærer i stuen eller værelset med deres underholdningssystemer, og opgradere deres film- og tv- og gamingoplevelser, siger Jesper Vervoort, Business Leader, Home Systems & Luminaires, Philips Hue hos Signify.

Boksen – og effekterne – kan finjusteres via sin egen app. Både lysstyrke, hastighed og intensitet kan indstilles, så det passer til egne præferencer.

iNPUT var under IFA-messen i Berlin inviteret til et eksklusivt event, hvor vi fik mulighed for at pille ved Philips Hue Play HDMI Sync Box og se den i aktion – og effekten var i sandhed overbevisende. Vi fik også mulighed for at tage billeder af boksen, de kan ses her:

Ifølge pressematerialet kommer Philips Hue Play HDMI Sync Box i handelen den 15. oktober både online og i førende elektronikvarehuse. Prisen bliver 1.899 kroner. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.