×
Sponseret indhold

Opgrader din film- og tv-oplevelse uden at udskifte dit tv

Du behøver ikke at købe et nyt tv for at få en bedre oplevelse!

Sponseret indhold – denne artikel præsenteres af Philips Hue

 

Du skal naturligvis altid investere i et tv, der har en god størrelse og en god billedkvalitet, men der er også andre måder, du kan forbedre din tv-oplevelse på, som ikke kræver et nyt tv.

En god billedkvalitet i et stort format vil altid være nøglen til en rigtig god film- eller tv-oplevelse. Jo mere nærværende du føler dig i det, du kigger på, uanset om det er en funklende Hollywood-film eller favoritspillet på spilkonsollen, jo sjovere bliver oplevelsen.

Der er også andre måder at optimere indlevelsen på, der ikke involverer at skulle opgradere eller udskifte dit tv. Her er nogle klassiske eksempler.

3 hurtige tips til, hvordan du optimerer tv-oplevelsen derhjemme

  • Flyt sofaen tættere på tv’et, når der er film-/spilaften
  • Glem ikke lyden! Brug gerne surround sound eller i hvert fald en kraftig soundbar
  • Tænk på lyset, sænk stemningsbelysningen, og prøv at lade lyset optimere oplevelsen

 

Når vi taler om stemningsbelysning er der sandsynligvis ikke mange, hvis nogen, som har besøgt iNPUT i de seneste år, der ikke har stiftet bekendtskab med Philips TV med Ambilight. En teknologi, der tager farver og lys fra det, der vises på dit tv, og ”maler” det op på væggen bagved ved hjælp af lysdioder. Dette kan øge oplevelsen af nærvær i film og spil, på godt og ondt afhængigt af materialet (skrækfilm kan blive anstrengende), samt kan være en rigtig publikumsmagnet til festen derhjemme.

Med Play HDMI Sync Box og Philips Hue Gradient Lightstrip er den bagvedliggende teknologi til Ambilight flyttet over i det smarte hjem og alle tv-apparater. Hvis du vil, kan du få hele stuen, eller hele huset, til at lyse om kap med dine favoritfilm og spil. At koble hele hjemmets belysning til din Sync Box er måske mere en gigantisk teknologi-demonstration og ikke særligt populært derhjemme, men undervurdér ikke følelsen af at følge VM i fodbold, når hele lejligheden lyser lige så grønt som grønsværen!

Kobl dine forskellige billedkilder, som f.eks. medieafspiller, tv-bokse og spilkonsoller, til HDMI-tilslutningerne på din Sync Box, og tilslut derefter Sync Box till HDMI-indgangen på dit tv.

 

Hvad kræves der for at koble mit tv til Philips Hue Play HDMI Sync Box?

Glem ikke, at alle de andre Hue-pærer, du har i dit hjem, også kan kobles til HDMI Sync Box.

 

Følg med i vores kommende artikler om Philips Hue Play HDMI Sync Box, hvor vi går mere i detaljer omkring den nye Hue Gradient Lightstrip, og hvordan du kan bruge dine smartpærer til alt lige fra film og tv-serier til spil. Fortæl gerne om dine egne erfaringer med Ambilight og Philips Hue Play HDMI Sync Box i kommentarfeltet.

Læs mere om smart belysning i vores tidligere artikler herunder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.