TeknologiTophistorie

Nu kan du finde din date på Facebook

Facebook har tændt for sin dating-tjeneste herhjemme, så vi danskere kan søge efter kærligheden direkte fra app'en.

Det er mere end to år siden Facebook lancerede sin Tinder-konkurrent i USA, men nu er det også blevet muligt for danskere at finde deres hjertes udkomne, direkte via Facebook. Det fortæller Facebook i et blogindlæg.

Dating-tjenesten er blevet åbnet i 32 europæiske lande, heriblandt altså Danmark. Den virker i øjeblikket kun på app’en på mobiltelefonen – altså ikke i browseren.

Pudsigt nok er dating-profilen ikke bundet op på den almindelige Facebook-profil. I stedet skal der oprettes en ny miniprofil til formålet. Det betyder altså også, at du kan oprette og slette dating-profilen uafhængigt af din almindelige profil.

Dit fornavn og din alder bliver dog hentet fra Facebook-profilen, hvilket skal sikre, at der ikke oprettes falske profiler med fantasifulde oplysninger.

Mange vil nok også være lettede over, at ingen af dine Dating-gøremål vil kunne ses i tidslinjen. Ikke engang eksisterende venner vil kunne se din datingprofil. Til gengæld vil personer, du matcher med, kunne se din Facebook-profil.

Facebook
Skærmbilleder fra Dating-tjenesten.

Ifølge blogindlægget bliver man matchet med personer ud fra blandt andet aktiviteter, preferencer og de information, man indtaster på sin dating-profil. Eksisterende venner sorteres fra, så de ikke får anbefalet dig som en potentiel date.

Hvis du vil i gang med at date, kan du finde Dating i app’en under ‘Menu’, sammen med Begivenheder, Grupper, Spil, Venner m.m.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.