fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Nu kan du finde din date på Facebook

Facebook har tændt for sin dating-tjeneste herhjemme, så vi danskere kan søge efter kærligheden direkte fra app'en.

Det er mere end to år siden Facebook lancerede sin Tinder-konkurrent i USA, men nu er det også blevet muligt for danskere at finde deres hjertes udkomne, direkte via Facebook. Det fortæller Facebook i et blogindlæg.

Dating-tjenesten er blevet åbnet i 32 europæiske lande, heriblandt altså Danmark. Den virker i øjeblikket kun på app’en på mobiltelefonen – altså ikke i browseren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pudsigt nok er dating-profilen ikke bundet op på den almindelige Facebook-profil. I stedet skal der oprettes en ny miniprofil til formålet. Det betyder altså også, at du kan oprette og slette dating-profilen uafhængigt af din almindelige profil.

Dit fornavn og din alder bliver dog hentet fra Facebook-profilen, hvilket skal sikre, at der ikke oprettes falske profiler med fantasifulde oplysninger.

Mange vil nok også være lettede over, at ingen af dine Dating-gøremål vil kunne ses i tidslinjen. Ikke engang eksisterende venner vil kunne se din datingprofil. Til gengæld vil personer, du matcher med, kunne se din Facebook-profil.

Facebook
Skærmbilleder fra Dating-tjenesten.

Ifølge blogindlægget bliver man matchet med personer ud fra blandt andet aktiviteter, preferencer og de information, man indtaster på sin dating-profil. Eksisterende venner sorteres fra, så de ikke får anbefalet dig som en potentiel date.

Hvis du vil i gang med at date, kan du finde Dating i app’en under ‘Menu’, sammen med Begivenheder, Grupper, Spil, Venner m.m.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button