Pixel
Teknologi

Facebook næsten klar til at lancere Tinder-konkurrent

Når Facebook er klar med sin Tinder-konkurrent, kan du date direkte fra Facebook.

Det er så oplagt, at det nærmest gør ondt, men det var først under F8 i maj måned, at Facebook fortalte om sine planer om en Tinder-konkurrent, bygget direkte ind i Facebook-app’en. Nu er tjenesten gået i beta, hvilket betyder, at udviklere har fået et første kig på mulighederne.

Gemt fra tidslinjen

Websitet Techcrunch har haft fingrene i “Gemstone”, som tjenesten hedder, og kan blandt andet fortælle, at det kun er hvis du selv er tilmeldt, at du kan se andre profiler. Mange vil nok også være lettede over, at ingen af dine Gemstone-gøremål vil kunne ses i tidslinjen. Ikke engang eksisterende venner vil kunne se din datingprofil, men mindre de selv er tilmeldt tjenesten med en aktiv profil.

Pudsigt nok er Gemstone ikke bundet op på Facebook-profilen. I stedet skal man angive både køn, interesser og lokation manuelt, ligesom man har mulighed for at angive et helt nyt profilbillede. Er der et match mellem to personer, kan de vælge at skrive sammen via Messenger eller WhatsApp.

Begrænsning på Likes

Ifølge Techcrunch overvejer Facebook at sætte en begrænsning på antallet af personer, du kan Like med det formål at forhindre spam. Det er også muligt at blokere personer – og det vil være uafhængig af vennelisten på Facebook. Du kan altså sagtens blokere en person i Gemstone og beholde vedkommendes venskab på Facebook.

Facebook har ingen planer om at tjenesten skal koste penge – og i betaversionen er det ikke indlagt annoncer i Gemstone, men det kan naturligvis hurtigt ændres.

Det vides ikke hvornår Tinder-konkurrenten lanceres offentligt, men at dømme ud fra beskrivelser og billeder er Facebook tæt på at være klar.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.