×
Teknologi

Nu kan du hente den rigtige Photoshop til din iPad

Adobe har endelig frigivet den fulde udgave af sit Photoshop program til iPad-tablets. Men billig er den sørme ikke ...

Adobe Photoshop er endelig blevet tilgængelig på iPad. Ikke en afpillet udgave, men den fulde oplevelse. Appen blev annonceret under Adobes MAX-event for et år siden og er i løbet af weekenden blevet lagt på App Store uden den store fanfare. Den kommer måske senere.

Photoshop er gratis at hente ned og den kan bruges i 30 dage, men derefter holder den op at fungere med mindre man har et Creative Cloud-abonnement. Er du en af de heldige, der allerede har et abonnement til desktop-programmerne, dækker det abonnement også Photoshop på iPad. 

Prisen for et Adobe Cloud-abonnement, der blandt andet dækker Photoshop, starter ved 92,50 kroner om måneden.

Photoshop til iPad understøtter Apple Pencil og gør det muligt at arbejde med ”rigtige” PSD-filer – med lag og hele molevitten. Adobe har også modificeret ofte brugte funktioner til brug med trykfølsomme skærme, såsom Hurtigt Markeringsværktøj og Penselværktøjet.

Det er også muligt at gemme filer i skyen, så man kan arbejde videre på dem senere på computeren.

Her er en liste over alle understøttede enheder:

  • iPad Pro (Wi-Fi, Wi-Fi, and Cellular)
  • iPad Pro (12,9-inch) and 2nd generation
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Pro (9,7-inch)
  • iPad 5th Generation
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2

Adobe siges også at arbejde på en fuld udgave af Adobe Illustrator til iPad’en – den skulle komme engang til næste år. I mellemtiden kan Adobe Photoshop til iPad hentes her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.