×
TeknologiTophistorie

Adobe: Photoshop kører 50% hurtigere på Apple M1

Ifølge Adobe kører Photoshop 50% hurtigere på Apple M1 chippen, sammenlignet med en lignende MacBook fra 2019 med Intel-processor.

Ifølge Adobe, kører Photoshop hele 50% hurtigere på Apple M1 chippen, sammenlignet med en 2019 MacBook med Intel.

Nyheden kommer efter, at Adobe har opdateret Photoshop, så programmet nu er et fuldt understøttet, af Apples nyeste M1 chip.

I et interview med Computerworld, introducerede Photoshop Product Manager, Mark Dahm, officiel understøttelse af Apple Silicon.

I forbindelse med Adobes udfordringer under overgangen til Apple Silicon, sagde Dahm, at ydeevne var første prioriteret. Med et opløft i ydeevnen på 50%, er der uden tvivl noget at være glad for, som ejer af en Mac med M1 chip.

Dette er dog kunne begyndelsen. Kraften i den nye ‌M1‌ chip motiverede Adobe til rykke grænserne markant. Funktioner som Content Aware Fill, Auto Select Subject, Sky Replacement-værktøjer og lignende, har fået nyt liv takket være ‌M1‌.

“Vi sammenlignede en ‌M1‌ MacBook med en tidligere generation af MacBook, der var konfigureret på samme måde, og fandt ud af, at Photoshop under native-tilstand kørte 50% hurtigere end den ældre hardware. Disse store præstationsforbedringer er kun begyndelsen, og vi vil fortsætte med at arbejde sammen med Apple for, at yderligere optimere ydeevnen over tid.”

Lyder det fra Photoshop Product Manager, Mark Dahm

Indtil denne opdatering, har Photoshop kørt på den nye M1 chip, ved hjælp af Apples Rosetta 2-teknologi. Rosetta gør det muligt for apps, der er bygget til Intel-processorer, at køre på den nye ARM-baserede Apple Silicon-arkitektur.

Adobe ser desuden frem til fremtidige Apple Silicon chips, hvor de fortsat kan byde på store spring i ydelsen.


Læs også: Apple skærer i produktionen af iPhone 12 Mini

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.