×
Teknologi

Nu kan du spille Snake i Google Maps

Googles aprilsnar har mere form af et påskeæg; et hjerteligt gensyn med 90’er-klassikeren Snake, direkte i Google Maps.

Google har altid noget i ærmet den første april og i år er ingen undtagelse. Sidste år kunne man spille Find holger på Google Maps – i år har søgegiganten tilføjet et andet klassisk spil til sin korttjeneste, nemlig 1990’er mobilfænomenet Snake. 

Påskeægget rulles ud til både iOS og Android-enheder i dag og vil være tilgængelig til at spille resten af ugen. Hvis du er en af de få, der ikke har installeret Google Maps på din smartphone, kan spillet også tilgås via en dertil oprettet hjemmeside. På undertegnedes iOS er den endnu ikke tilgængelig, men den er der på Android.

Google Maps
Sådan finder du Snake på mobilen (foto: Google).

I stedet for en slange, skal du i Google Maps-udgaven navigere rundt på skærmen med et tog, for at samle passagerer op. Du skal til gengæld undgå at ramme kanterne – eller dig selv, når toget vokser. Ekstrapoint kan scores ved at køre ind over kendte turistobjekter som Tower Bridge og operahuset i Sidney.

Du kan vælge mellem adskillige baner i form af byer; London, Cairo, San Francisco etc. God fornøjelse …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.