Gadgets

Nu kommer Apple AirPower alligevel

AirPower er et af de produkter vi nogensinde har ventet længst på fra Apple. Men nu er der endelig lys for enden af tunnelen.

Det er et af verdens mest berømte stykker hardware der aldrig kom – såkaldt vaporware: AirPower. Apples flade oplader, der kan lade både en iPhone, Apple Watch og AirPods (via en trådløs oplader du også lige skal købe først, vel at mærke). Men hvor vi nærmest havde opgivet, viser det sig nu, at det alligevel ikke er helt urealistisk at den nye oplader dukker op i handlen – og før, vi kunne have forestillet os.

Er i produktion

Det er rygter fra en kendt kinesisk producent der nu tyder på, at Apple allerede har sat produktionen af den nye oplader igang hos deres producent Luxshare Precision. ChargerLAB, et site der er relativt troværdigt når det kommer til den slags rygter, hævder i hvert fald, at det netop er det, der er sket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og den er endda så fremskreden, at vi ifølge rygterne vil kunne se AirPower i butikkerne ganske snart.

Avanceret oplader

AirPower kan noget, de andre ikke kan kan – den har nemlig muligheden for at oplade alle tre enheder på én gang. Ikke nok med det – det er nemlig ligemeget, hvor på måtten man placerer de tre forskellige enheder. Konkurrerende produkter er der masser af, men her er det kun muligt at placere de forskellige produkter på en bestemt sted. Derudover vil de tre produkter “tale” sammen igennem AirPower, der får en miniudgave af iOS indbygget.

Vi kan forvente at se AirPower i butikkerne indenfor en måneds tid, hvis rygterne holder sandt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.