Gaming

Nu kommer det ultimative Lego Star Wars-spil

Lego Star Wars: The Skywalker Saga samler de ni film og mere end 500 spilbare karakterer i et og samme spil. Det kommer senere i år.

Lego har afsløret detaljer om sit kommende Star Wars-gigantspil, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, der udkommer senere på året. Ud over at løfte sløret for spillets indpakning (se nedenfor) fortæller de også i et interview, at der vil være næsten 500 karakterer med i spillet. Spilbare karakterer, vel at mærke.

Netop muligheden for at spille med alle de kendte – og mindre kendte – karakterer er et af adelsmærkerne for Legos Star Wars-spillene, siden det første blev udgivet i 2005. 

– Vi er alle fans; der er ingen mangel på karakterer, vi ville elske at lege med. Og du kan ikke bede os om at vælge en enkelt favorit. Det er det faktum, at hele rollebesætningen er samlet, unikt i denne Lego-form – den komplette samling fra Admiral Ackbar til Zorii Bliss – som gør spillet så specielt, siger Craig Derrick fra Lucasfilm Games i en diskussion på StarWars.com.

– Når vi vælger figurer til et spil så sort som dette, ser vi bare hver enkelt film i sagaen igennem og forsøger at sige ”ja”så ofte som muligt. Når det er sagt, handler det natutligvis også om  historiefortælling og karakterens specifikke rolle i opgaver og spilprogression. Selvfølgelig har vi næsten alle dine yndlingshelte og skurke fra filmene, mange baggrundsafspillere, et par overraskelser og … Yaddle!

Det seneste Lego Star Wars-spil der udkom, var The Force Awakens, der blev udgivet i 2015. Lego Star Wars: The Skywalker Saga kan allerede nu forudbestilles og bliver udgivet ”på et tidspunkt i 2020”. Endnu et punkt til årets ønskeseddel …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.