Gadgets

Lego fejrer Star Wars-dag med A-Wing jager

I forbindelse med May The 4th har Lego valgt at udødeliggøre en af de mere anonyme Star Wars-rumskibe, nemlig den pileformede A-Wing Starfighter.

Alle har deres yndlings Star Wars-rumskib, hvad enten det er de klassiske X-Wing og TIE-fightere eller mere avancerede og knapt så kendte rumskibe som Bespins Cloud Cars eller måske endda Tantive IV? I år har Lego valgt at fejre Star Wars-dagen, May The 4th, ved at udødeliggøre en af rebellernes mere anonyme skibe, nemlig den pileformede A-Wing Starfighter.

A-Wing Starfighteren spillede en lille, men væsentlig, rolle i Return Of The Jedi, hvor jageren ses vædre broen på en Super Star Destroyer under slaget ved Endor. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sættet, der kom på gaden fredag, består af 1.673 dele og er smukt udformet med display-stander, informationstavle og en pilot der viser, at størrelsesforholdet på skibet (for en gangs skyld) er ret godt ramt. Lego har ikke sparet på detaljerne; sættet har både aftageligt cockpittag, drejelige laserkanoner og en dyb rødbrun farve, der får sættet til at ligne modellen fra 1983.

Sættet er en del af Legos Ultimate Collector Series, der henvender sig til de mest kræsne fans. Den 42-centimeter lange A-Wing er i øvrigt ikke det eneste nye sæt Lego kan tilbyde Star Wars-fans; Billund-firmaet har også for nyligt lanceret en mode, af droiden D-O fra det seneste afsnit, The Rise Of Skywalker.

Læs mere om Lego A-Wing Starfighter på lego.com og nyd billederne herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.