×
ElbilerTophistorie

Nu kommer Kia EV6 GT til Danmark

Kia EV6 GT er den mest kraftfulde bil, Kia nogen sinde har produceret. Prisen er 599.900 kroner og leverancerne begynder nu.

EV6 har allerede gjort sig positivt bemærket som en af de hurtigst ladende elbiler på markedet. Nu begynder leverancerne af GT-udgaven, der er den mest kraftfulde bil Kia nogensinde har produceret. En titel den napper fra Kia Stinger, der nu tages af markedet. Prisen for Kia EV6 GT bliver på 599.990 kroner.

EV6 GT er ikke alene den hurtigst accelererende Kia, med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder. Den er også den mest kraftfulde produktionsbil, som Kia nogensinde har lavet. Dens dobbelt-motorede elektriske drivlinje producerer 585 hk (430 kW) og et drejningsmoment på 740 Nm.

Med en rækkevidde på 424 km (WLTP kombineret) kan den også prale af 800V opladningsteknologi. Det gør den i stand til at lade fra 10 til 80 procent på kun 18 minutter fra en DC lader, der tilbyder en ladekraft på mindst 240 kW.

– Med sin kombination af højt ydende egenskaber, et utroligt design og en langtrækkende elektrisk drivlinje er EV6 GT et ægte nyt flagskib for vores brand og transformationen til en ny æra for elektrisk mobilitet, siger Rasmus Aagaard, der er COO hos Kia Danmark.

De første kundesolgte EV6 GT modeller leveres i forbindelse med årsskiftet via Kias danske forhandlernet. Prisen for den nye EV6 GT er på 599.900 kroner. Du kan “bygge” din egen udgave på Kias danske hjemmeside.

Læs også vores anmeldelse af Kia EV6.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.