×
ElbilerTophistorie

Kia holder lagersalg – spar op til 90.000 kroner på EV6

Kia udvider sit lagersalg ved at sætte prisen på udvalgte konfigurationer af Kia EV6 ned med op til 91.000 kroner.

Lige nu er der penge at spare for dem, der pønser på at investere i en Kia EV6. Kia fortsætter nemlig sit lagersalg og afhængig af variant er der op til 91.699 kroner at spare. Denne største besparelse er på Performance modellen med GT-Line udstyr, der nu koster 429.999 kroner.

Den billigste lagerbil er en EV6 Standard Range med 58 kWh batteri og baghjulstræk til 322.999 kroner. Den er sat ned med 57.900 kroner, da listeprisen er på 380.899 kroner.

Herimellem er der alt lige fra Performance til EV6 Long Range modeller både med og uden ekstraudstyr, oplyser Kia Danmark. Listen med de forskellige specifikationer og priser kan ses her.

Tidligere på ugen, mandag, startede Kia et lagersalg på en anden populær model, nemlig Niro EV, der blev sat ned med over 111.000 kroner.

Læs også vores anmeldelse af Kia EV6.

Kia EV6 udmærker sig ved at være en af de få elbiler på vejene med 800 volt teknologi. I hvert fald på udgaverne med den store batteripakke. Det gør det muligt at lade bilens batteri fra 10 til 80 procent på kun 18 minutter.

Ifølge linket er der i skrivende stund 198 EV6’ere med forskellige konfigurationer tilgængelig til lavere priser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.