Teknologi

Nu leverer Amazons robotter de første pakker

Amazon er endelig klar med deres nye robot, Amazon Scout, der skal levere pakker til kunderne i Washingtonområdet.

Amazon Scout hedder de nye robotter der fra nu af vil levere pakker til Amazon kunder i Washington området, nærmere bestemt i Snohomish County. I første omgang får robotterne ikke lov at køre rundt alene – der vil være en Amazon medarbejder i hælene på dem, for at holde øje med de nye robotter. Hvis testen går godt kan systemet blive udbredt til først USA og dernæst alle andre lande, hvor Amazon opererer. Og eftersom firmaet er på vej til Danmark vil vi også kunne se de små robotter her til lands i fremtiden.

Håndterer forhindringer

Scout robotten er på størrelse med en stor køletaske og kan bevæge sig ved samme hastighed som en gennemsnitlig fodgænger. Den er i øvrigt fint i stand til at håndtere forhindringer – og ved, hvordan den skal håndtere kæledyr der kommer i vejen eller er nysgerrige.

Genkender modtageren

I fremtiden vil Scout kunne levere pakkerne indenfor døren fordi den vil være i stand til at kommunikere med intelligente låsesystemer – men indtil det bliver virkelighed vil robotten skulle kunne genkende modtageren af pakken for at åbne lugen der giver adgang til pakken i robottens indre. Det vides ikke helt, hvordan Amazon Scout vil kunne klare den opgave, men vi bliver nok klogere på systemet over de næste uger og måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.