TeknologiTophistorie

Nu rulles ‘Hey Spotify’ ud på iOS og Android

Din telefon får snart en ny virtuel assistent, du kan tale med. 'Hey Spotify' rulles ud til både iPhone og Android i disse dage.

Hej Siri, Okay Google og nu også Hey Spotify. Musiktjenesten er begyndt at åbne for deres nye stemmestyring, der gør det muligt at starte både musiknumre, albums og spillelister med stemmen. Funktionen er blevet spottet af GSM Arena og den skulle fungere på både iPhone og Android-telefoner. Det er dog endnu ikke alle, der har fået adgang – her på redaktionen venter vi tålmodigt.

Endnu er der ikke meget at stille op med den nye assistent, ud over at starte musik. Det kræver også, at Spotify app’en er åben på telefonen. Men hvem ved, hvad der er i sigte? Er man blandt de heldige, der har fået assistenten, kan den aktiveres således:

  • Åben Spotify app’en på telefonen og tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne.
  • Klik på ‘Voice interactions’.
  • Slå ‘Hey Spotify’ til.

Herefter kan assistenten aktiveres ved at sige de magiske ord. Funktionen er en udvidelse af den stemmestyrede søgning som Spotify har leget med i årevis (siden 2018). Med ‘Hey Spotify’ bliver den funktion nu fuldstændig håndfri, hvor søgningen kræver tryk på knapper.

Spotify har i det hele taget fuld fart på i disse måneder. App’en fik fuld Apple Watch-integration i oktober, i februar annoncerede Spotify at de vil introducere et nyt HiFi-abonnement (Lossless) og samtidig roder de med deres første fysiske gadget i form af Spotify Car Thing.

Del det gerne med os i kommentarfeltet nedenfor, hvis du allerede har fået adgang til den nye stemmestyring af Spotify.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.