Gaming

Nvidia GeForce Now spiltjenesten er åbnet i Danmark

Nvidia har åbnet dørene til sin Google Stadia-agtige spiltjeneste GeForce Now i Europa og USA – også i Danmark.

Nvidia har slået dørene op til sin spil-via-skyen-gamingtjeneste GeForce Now i USA og Europa. Som andre lignende tjenester gør den det muligt at spille spil, man allerede ejer, via forskellige enheder. Når et spil startes, afvikles det via GeForce Now-servere og streames til den enhed, du vælger at spille på.

Umiddelbart er det nemt at sammenligne med Google Stadia, men i modsætning til Googles tjeneste er GeForce Now ikke en ”butik” hvor spil kan købes – den udnytter udelukkende de spil, du allerede ejer. I øjeblikket kan GeForce Now linkes til Steam, Epic Store, Battlenet og Ulplay – og levere spillene til den enhed, du foretrækker. Ikke alle titler er dog understøttet – Du kan tjekke om dine spil understøttes her

Der er to muligheder for medlemskab; en gratis konto og et Founders-medlemskab til 45 kroner om måneden. Vælger du gratis medlemskab kan du kun spille i en time ad gangen. Der lader ikke til at være en begrænsning på, hvor mange sessioner man kan have, men spillet skal stoppes og genstartes en gang i timen. Founders-medlemmer kan spille i op til seks timer ad gangen og vil få prioriteret adgang til serverne.  

Det kræver naturligvis en potent internetforbindelse for at få det optimale ud af spiltjenesten – men har du det, hævder Nvidia, at de understøtter high-level-grafik, inklusive ray tracing. 

GeForce Now app’en, der skal bruges for at få adgang til spillene, kan hentes til Windows, Mac-computere, Android og Shield TV-enheder. Du kan få adgang til Nvidias tjeneste her

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.