×
ElbilerTophistorie

Ny ‘billig’ Mercedes på vej

Ny billig Mercedes skal være et luksuriøst alternativ til Tesla Model 3. Bilen får premiere i september under IAA Mobility-bilmessen.

Billedet herover er den første teaser for en ny ‘billig’ Mercedes. Den skal være spydspids for tyskernes nye entry-level segment “Entry Luxury”. Konceptet vises frem under bilmessen i München til september, og forventes at blive et luksuriøst alternativ til Tesla Model 3.

Mercedes er hemmelighedsfuld med løfter om “klasseførende innovation, design og en digital oplevelse”.

Vi ved dog, at den med stor sandsynlighed bliver baseret på den ny MMA-platform fra Mercedes. Platformen er baseret på 800 volt arkitektur og skal klare hurtig opladning med effekter på op til 350 kW. Den skulle ære specielt velegnet til kompakte og mellemstore biler, som eksempelvis denne kommende sedan.

billig mercedes
Ved at gøre billedet lysere i Photoshop, afsløres flere detaljer på den nye Mercedes.

Modellen ligner meget silhuetten af det køretøj, Mercedes viste frem for godt et år siden. Det skete, da de første gang talte om planerne for deres “Entry Luxury”-model.

Selv om modellen omtales som en billig Mercedes, er det naturligvis relativt. Mercedes kommer næppe til at konkurrere mod hverken Tesla Model 3 eller Polestar 2 på prisen. I stedet er fokus på en højere premium-følelse og større volumener fra et stærkt reduceret modelprogram for at opnå rentabilitet.

Ud over Entry Luxury, har Mercedes delt biltyperne op i to andre kategorier; Core Luxury og Top-End Luxury.

Under IAA Mobility i München vil Mercedes også vise nye udgaver af EQA, EQB og EQV, lover de.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.