×
Gadgets

Ny dansk højttaler ligner noget vi har set før…

Her er en radio og hvis du synes den ligner noget, du har set før, så er vi to. Men dette er en radio – ikke en Bluetooth-højttaler. Eller rettere; det er både en Bluetooth-højttaler og en radio. Og den har også dansk design. Og en fin læderrem. Men den er ikke klækket i Struer. Det er derimod danske IRC, der har snittet Nana, som den hedder. “Klassisk og elegant med et sprælsk twist,” skrives der i pressemeddelelsen. Og afprøvet design, kunne de have tilføjet.

Den danskudviklede bærbare transistorradio understøtter både DAB, DAB+ og FM og kan også afspille musik fra din smartphone helt uden ledninger. Nana har nemlig indbygget Bluetooth- og NFC-teknologi, og med et genopladeligt indbygget batteri er “den nem at have med på farten,” trutter marketingstrompeterne.

Den fås i to farvekombinationer: Hvid med brun strop eller sort med gul strop.

Nu er det ikke for os at dømme, men hvis vi havde hovedkvarter i Struer og havde stor succes med Beoplay A2 ville vi nok få vores hær af advokater til at kigge Nana lidt efter i sømmene …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.