HBO MaxStreaming

Ny Game of Thrones Trailer varmer op til 82 minutters kamp om Winterfell

Game of Thrones sæsonen er i fuld gang, og de to første afsnit er allerede kørt på HBO – men har indtil videre været mest optakt til det, der sker i næste uge; kampen om Winterfell. Og nu har HBO så lagt en ny trailer ud, der lægger gevaldigt op til det store slag, der altså kommer til at stå om familiens Starks slot.

Ingen spoilere

I traileren ser man hele perlerækken af hovedpersoner forberede sig til at tage varmt imod de kolde lig og Vinterkongen selv. Men – naturligvis – er der ingen spoilere for noget som helst i den nye trailer, der blot slår syvtommer søm igennem forventningen til at afsnit 3 i denne sæson bliver et af de allermest spektakulære i serien indtil videre.

Længste afsnit nogensinde

Det tredje afsnit i serien får en varighed på hele 82 minutter, hvilket kunne tyde på, at forløsningen i forhold til “The White Walkers” kommer i løbet af afsnittet. Men eftersom der stadig er yderligere 3 afsnit tilbage efter mandagens kamp om Winterfell, så kan det også være at slaget bliver bredt ud over to afsnit. Det tog efter sigende hele 11 dage (eller rettere, 11 nætter) at skyde afsnittet, og der var mere end 750 mennesker involveret i den enorme optagelse.

Flere løse ender

Der er dog også en del andre løse ender, der skal slås knuder på før serien kan få en afslutning – blandt andet huserer Cercei stadig sydpå – og hun har en ny hær klar til at tage kampen op mod de overlevende fra Slaget om Winterfell.

Med andre ord; Winter is (still) coming. Om det bliver en tilfredsstillende forløsning på verdens største serie må tiden vise – i hvert fald ser afsnit 3 ud til at blive det foreløbige højdepunkt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.