Fremtidens HjemTophistorie

Ny Hue Tap Switch på vej

Signify har en opfølger til Philips Hue Tap Switch, samt et par andre nyheder, med til CES. Se dem her ...

Philips Hue Tap Switch kom på markedet sidste år med en firkantet bagplade, der skulle passe over en typisk lyskontakt (dog ikke de danske). Nu er Signify klar med en ny udgave af kontakten, denne gang med en en rund, magnetisk bagplade.

Det er samme princip som den klejne Hue Smart Button, som du kan læse vores anmeldelse af lige her.

Ifølge hueblog.de vil prisen være identisk med den eksisterende Hue Tap Dial Switch, der koster 379 kroner. Den nye vil også kunne fås i både en sort og en hvid udgave, ligesom sidste års model.

Philips Hue Tap Switch
Officielt billede af den nye Tap Switch. Den fås også i sort.

Hue Tap Switch har fire kontakter og en krans, der kan hæve og dæmpe belysningen. De fire knapper kan naturligvis programmeres individuelt via Hue app’en, så de kan betjene både enkelte lys, rum og zoner. Den nye model kan allerede findes på hjemmesiden.

Hue Tap Switch
De tre typer kontakter, Signify har lanceret til Philips Hue-systemet.

“Nye” lamper inde og ude

Derudover havde Signify en “ny” udendørslampe med i posen. Nemlig en simplere udgave af Hue Resonate, der kun kan lyse nedad. Den tre år gamle storebror kan lyse både op og nedad.

Samtidig kunne Signify fortælle, at Hue Go Portable bordlampen endelig er klar til det europæiske marked. Den blev egentlig præsenteret sidste sommer, men har været stærkt forsinket. Lampen har op til 48 timers batterilevetid og genoplades ved hjælp af den medfølgende opladningsbase. Via lampens knap, kan der vælges mellem forudindstillede lysscener.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.