Gadgets

Ny Jaybird Run er helt vandtæt

Jaybird lancerer Jaybird Run XT der nu er IP7 certificerede og altså kan bruges stort set over alt - endda i poolen.

Jaybird var nogle af de første til at tilbyde ægte trådløse hovedtelefoner til sport, og nu gør opdaterer de Jaybird Run med en ny udgave, kaldet Jaybird Run XT. Og den er helt vandtæt, så du kan også bruge den i meget vådt vejr eller tage den med til poolen uden at bekymre dig.

Understøtter assistenterne

De nye hovedtelefoner understøtter – selvfølgelig – Google Assistant og Siri, og begge kan aktiveres ved et tryk på knappen på den ene enhed. Du kan i øvrigt bruge den venstre enhed alene, i tilfælde af at du måtte have brug for det. Batterilevetiden er i alt 12 timer hævder Jaybird, – 4 timer i selve hovedtelefonerne og otte timer hvis man har opladeretuiet med, så man kan “tanke op” undervejs. Fem minutters opladning giver ca. en times musik i ørerne.

Spillelister til løberne

I forbindelse med lanceringen af RUN XT, debuterer Jaybird også med sine podcasts playlister på appen i starten af februar. Podcasts er blevet meget populære blandt løbere, og Jaybird har fået hjælp fra brand ambassadører og atleter til at sammensætte podcast listerne der opdateres hver anden uge.

Pris og tilgængelighed

Jaybird Run XT kommer i sort og grå og vil være at finde i butikkerne fra februar – du kan dog også købe dem hos Jaybird på deres hjemmeside allerede nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.