×
Gadgets

Ny opdatering gør gamle iPhones hurtigere

Apple har altid været gode til at gøre deres nyeste software tilgængelig for ældre telefoner. Men alt for tit har det også betydet, at de “gamle” telefoner fra forrige generationer også bliver langsommere. Faktisk har det været så grelt, at flere brugere tidligere har sagsøgt Apple for at gøre det umuligt at “nedgradere” sin telefon når den først var opdateret til nyeste version – og derved tvinge brugerne over på nye, dyre telefoner. Apple har konsekvent benægtet det.

9.2.1 hjælper på især iPhone 5S

Apple har dog også ad flere omgange lavet opdateringer, der skulle hjælpe på tingenes tilstand for brugere af ældre telefoner, og en sådan bedring skulle være på vej med den nyeste version der kom for få dage siden. I hvert fald har brugere målt deres telefoner til at være en hel del hurtigere efter opdateringen til den nye udgave; især iPhone 5S skulle være blevet meget hurtigere i både opstartstid og til at starte apps. Også iPhone 5 og 4S skulle være blevet hurtigere, men altså ikke så meget som iPhone 5S.

Se videoen herunder – her sammenlignes en iPhone 4 på iOS 8.4.1 og iOS 9.2.1

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.