×
TeknologiTophistorie

Ny Sonos app skaber shitstorm

Ny Sonos app er fuld af fejl og mangler – Sonos lover bod og bedring i løbet af de næste måneder.

Lanceringen af den nye Sonos app er ikke gået helt som håbet. App’en blev frigivet til iOS og Android tirsdag og siden er både sociale medier og supportsider blevet skueplads for en decideret shitstorm. Der mangler funktioner i app’en og den er fuld af fejl, siger brugerne.

Sonos siger at den nye app var “nødvendig” – også selvom den er ‘et par skridt tilbage’ på grund af manglende funktioner. Men de fikses i løbet af de næste måneder, lover Sonos.

Blandt de funktioner, der er forsvundet med den nye Sonos app, er muligheden for at oprette alarmer og søvntimere. Der er heller ikke mulighed for lokal musikbiblioteksstyring, ligesom nogle brugere har problemer med at redigere afspilningslister eller køen af kommende numre.

I visse tilfælde kan brugere slet ikke få adgang til deres Sonos-system fra app’en. Det er blandt andet sket for undertegnede. Eksemplerne er talrige. Både Reddit og Sonos egen supportside bugner af brugerkommentarer, der fordømmer den nye app.

I en erklæring til mediet The Verge bekræfter Sonos, at de er meget opmærksomme på brugernes bekymringer. Selskabet arbejder på at løse den funktionalitet, der (indtil videre) er forsvundet.

Produktchef Maxime Bouvat-Merlin siger til The Verge, at Sonos “arbejder ihærdigt på at genintroducere dem i de kommende måneder sammen med yderligere forbedringer, der vil give en endnu bedre app-oplevelse.”

Hvad synes du om den nye app? Har du oplevet problemer med den?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.