×
Streaming

Ny trailer: Stranger Things vender tilbage til Halloween

Vi vidste godt, at Stranger Things, Netflixs kritikerroste 80’er-homage, ville vende tilbage. Men nu ved vi også, at det kommer til at ske til Halloween, og vi har fået færten af, hvad der kommer til at ske. Det gør vi, fordi Netflix offentliggjorde den første teaser-trailer i går nat.

Superbowl er årets tv-begivenhed i USA og typisk der, hvor der ofres millioner på tv-reklamer, fordi millioner af tv-seere sidder klinet til skærmen. Blandt reklamerne er der også en del film- og tv-trailere. Således brugte Netflix også nogle af firmaets mange millioner på at reklamere for streaming-tv midt i årets flow-tv-højdepunkt.

De 30 sekunder fra Stranger Things’ anden sæson gav os nogle små interessante glimt ind i fortsættelsen: Eleven (Millie Bobby Brown) er tilbage, handlingen udspiller sig omkring Halloween (eller også er Stranger Things-ungerne bare svært glade for deres Ghostbusters-udklædninger) og så kunne noget tyde på, at Upside Down-verdenen kommer til udtryk i noget større stil end i første sæson. Vi glæder os, og hvis du endnu ikke har set første sæson, så gør det nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.