GadgetsTophistorie

Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro er lækket

En række nye formodede billeder af Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro, er dukket op på nettet.

Næste generation af Samsung Galaxy Watch forventes at blive præsenteret næste måned, men nu har allerede vi fået et blik på urene.

Farvel til Classic-modellen

Det lyder dog til at Samsung dropper Classic-modellen, med den drejbare urskive, som i stedet bliver erstattet af en Pro-model.

Den nye Pro-version er bygget i titanium og kommer i to farver: sort og grå. Uret ser kun ud til at kunne fås i en størrelse på 45mm, mens man kan vælge imellem en udgave med Bluetooth eller 4G.

  • Samsung-Galaxy-Watch-5-Pro-graa-2
  • Samsung-Galaxy-Watch-5-Pro-graa-2

Samme design – nyt ur

Galaxy Watch 5 er på billederne vist i størrelsen 44mm og minder meget om forgængeren. Den forventes også at lande i en mindre 40mm version. Uret ville kunne fås i farverve: sort, hvid og blå.

  • Samsung-Galaxy-Watch-5-blaa
  • Samsung-Galaxy-Watch-5-blaa

Begge ure ankommer med Googles WearOS 3.5 og Samsungs OneUI 4.5 på toppen.
Lækket stammer fra @evleaks på Twitter og urene kan ses i 360° video, i linket på tweetet.

https://twitter.com/evleaks/status/1544891869578100736

Præsenteres næste måned

Samsung Galaxy Watch 5 og 5 Pro forventes at blive præsenteret under et Unpacked-event i starten af august måned, sammen med Galaxy Z Flip 4 og Z Fold 4.


Læs også: Asus lancerer ROG Phone 6 og 6 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.