GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Watch 5 får større batteri og ny sensor

Et nyt rygte peger på, at Galaxy Watch 5 (både 40mm og 44mm) får et større batteri end Watch 4, samt en ny sensor.

Samsung ser ud til at øge batterikapaciteten på den næste generation af Galaxy Watch – Watch 5. Dette fremgår af de seneste seneste rygter, samt et billede af det formodede batteri.

Batteriet på den mindste model (40mm) får et batteri på 276 mAh, 29 mAh større end Watch 4 40mm. Den store model på 44 mm har et batteri på 397 mAh, altså en forøgelse på 36 mAh sammenlignet med Watch 4 44mm. Hvorvidt Watch 5 også får et nyt og mere strømbesparende chipset, vides ikke.

Billede af det formodede batteri (kilde: safetykorea)

Det siges også at Galaxy Watch 5 bliver udstyret med en ny sensor, der kan måle din temperatur, hvilket eksempelvis kan afsløre tegn på feber eller infektion.

Lanceres muligvis til august

Samsung Galaxy Watch 5 forventes at blive lanceret hen på sommeren, muligvis i august måned. Dette vil også stemme overens med lanceringen af Watch 4 i august, sidste år.

Rygterne er ikke blevet bekræftet af Samsung, så de skal selvfølgelig tages med et gran salt


Læs også: Sony gentænker PlayStation Plus som konkurrent til Xbox Game Pass

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.