GadgetsTophistorie

Prisen på Samsung Galaxy Watch 5 er lækket

En ny kilde hævder at have prisen på Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro.

Lanceringen af Galaxy Watch 5-serien er lige om hjørnet, hvor lanceringen finder sted i næste uge.

Nu er priserne dog sluppet ud for begge modeller, altså Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro.

Ifølge kilden vil Samsung Galaxy Watch 5 (40mm) med Bluetooth koster omtrent 260 euro. I danske kroner bliver det lige under 2.000 kroner, men prisen lander nok på den anden side, når diverse afgifter og moms medregnes.

Galaxy Watch 5 Pro (45mm) bliver en noget dyrere omgang, med en rygtet pris på cirka 430 euro. Direkte omregnet bliver det til 3.200 kroner, men igen skal vi nok forvente en lidt højere pris i Danmark.

Læs også: Rygte: Galaxy Watch 5 Pro får tre dages batterilevetid.

Galaxy Watch 5 Pro i grå og sort til venstre. Galaxy Watch 5 i grå, lilla og rosa til højre.

Hurtigere opladning

Sammenlignet med forgængeren, kan Galaxy Watch 5 også oplades hurtigere.

Et nyt rygte på Twitter peger nemlig på, at Watch 5-serien understøtter 10W hurtigladning. 30 minutters strøm skulle derved give 45% batteri. Opladeren bruger nu også USB-C i stedet for USB-A.

Lancering

Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro forventes at blive lanceret under Samsungs Galaxy Unpacked Event, den 10. august. Vi kan også forvente at se Samsung Galaxy Z Flip 4 og Z Fold 4.


Læs også: Billigere Nothing Phone kan være på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.