Gadgets

Nye farver til Sonos | IKEA Symfonisk er kommet til Danmark

Nu kan du farve dine Sonos | IKEA Symfonisk-højttalere røde eller blå. Nye fronter er kommet til de danske møbelvarehuse.

Nu kan du skifte farve på dine Sonos | IKEA Symfonisk-højttalere. Som vi skrev tidligere i september har møbelkæden lanceret nye fronter til både reolhøjttaleren og bordlampe-højttaleren. Dengang var de kun tilgængelige i Holland og Tyskland, men nu kan de også købes i Danmark.

Sonos | IKEA Symfonisk-“grundmodellerne” kan stadig kun købes i sort eller hvid – fronterne er ekstraudstyr. Der er to farver, nemlig rød og blå, og priserne i Danmark følger den tyske model, hvor prisen på de to fronter er ens, nemlig 70 kroner. Det er faktisk en smule billigere end i Tyskland, hvor de sælges for 9,74 euro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu er fronterne ikke tilgængelige til køb via hjemmesiden, men de er på lager i flere varehuse i blandt andet Gentofte, Aarhus og Aalborg. Du kan læse mere om de to fronter her:

Symfonisk-højttalerne er lavet i samarbejde med amerikanske Sonos og fungerer problemfrit i Sonos-multirumssystemer. Symfonisk-højttalerne er dog væsentlig billigere end de “rene” Sonos-højttalere. Der er i øjeblikket to højttalere på hylderne, men Sonos har kraftigt antydet, at der kan komme flere i fremtiden. 

Her er de to højttalere med de nye fronter/overtræk (klik for større):

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button