×
GadgetsStreaming

Officielt: Netflix er ringere i Danmark

Vi danskere betaler væsentlig mere for vores Netflix-abonnement end amerikanerne. Til gengæld har amerikanerne adgang til mere end dobbelt så mange titler som vi har herhjemme. I det hele taget hører de nordiske lande til de Netflix-afdelinger, der har mindst titler i biblioteket.

Tjenesten Allflix har gravet samtlige 241 Netflix-afdelinger og fundet ud af nogle interessante tal. På verdensplan har Netflix adgang til 13.612 titler, men her i Danmark har vi kun adgang til 2.166 titler.

Det største Netflix-bibliotek er – ikke overraskende – USA, der har 5.082 titler i biblioteket. Altså mere end dobbelt så mange som i Danmark. Til gengæld kan vi glæde os over, at vi er det skandinaviske land, der har adgang til flest titler. Værst ser det ud for Færøerne, der bare har adgang til sølle 919 titler. Det næstmindste af samtlige Netflix-biblioteker.

De store forskelle i katalogstørrelsen skyldes forskelle i licensreglerne for hvert land. Det mindste bibliotek er i Sudan, der må nøjes med 908 titler.

Her er en oversigt over Netflix i de skandinaviske lande, sammenlignet med USA:

USA 5082 Titler
Danmark 2166 Titler
Sverige 2153 Titler
Norge 2152 Titler
Finland 2126 Titler
Island 1401 Titler
Færøerne 919 Titler
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.