×
GadgetsStreaming

Olsen Banden indtager Apple TV

Streamingtjenesten Dansk Filmskat, der siden februar sidste år har tilbudt streaming af klassiske danske film, har i dag lanceret en app til Apple TV. Filmtjenesten kan allerede ses på computer, tablet, Chromecast og PlayStation. Tjenesten er ejet af Nordisk Film og rummer et sandt overflødighedshorn af gamle danske film; fra Dirch Passer over Morten Korch til Olsen Banden.

“Jeg er rigtig glad for, at vi kan indlede året med så god en nyhed til Dansk Filmskats medlemmer. Med lanceringen på Apple TV ser vi også frem til at kunne byde nye brugere velkommen indenfor hos Dansk Filmskat,” siger Ole Martini, direktør for Consumer Channels i Nordisk Film i en pressemeddelelse.

App’en er at finde i App Store og kan installeres direkte på den seneste inkarnation af Apple TV (læs vores anmeldelse af den her). Dansk Filmskat kan også findes på PlayStation-spillekonsollen, og ifølge pressemeddelelsen kommer der endnu en udvidelse af universet lige om hjørnet. Vi gætter på Xbox One …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.