×
StreamingTophistorie

Viaplay igen ramt af prisstigning

Viaplay hæver priserne for anden gang i år - nu er prisen 149 kroner om måneden for abonnementet "Film og serier".

Der bliver igen dyrere at abonnere på Viaplay, eftersom Film & Serier-abonnementet er ramt endnu en prisstigning i år. Prisen er nemlig blevet sat op til 149 kroner om måneden – en stigning på 20 kroner fra tidligere. Viaplay udmeldte dette til Ekstra Bladet i dag.

Denne seneste prisforhøjelse kommer efter en lignende stigning i januar, hvor prisen steg med 10 kroner, fra 119 kroner til 129 kroner

Prisstigningen hos Viaplay er kun et det seneste eksempel på, at prisen på de forskellige streamingtjenester desværre har en tendens til kun at gå en vej – og der er opad.
Viaplay peger dog på investeringer i danske produktioner som årsagen til stigningen, herunder populære shows som “Robinson Ekspeditionen”, “Paradise Hotel” og “Luksusfælden”.
Derudover planlægger Viaplay lanceringen af et nyt program med Anders Breinholt i begyndelsen af det kommende år.

Den nye pris træder i kraft fra i dag for nye kunder, mens eksisterende abonnenter vil møde den højere pris fra den 22. januar 2024.


Læs også: Rygte: PS5 Pro introduceres i september 2024

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.