×
Gadgets

Om to år kan du folde din smartphone

Samsung er pjattede med buede skærme, som de putter på alt fra fladskærme til smartphones. Og skal man tro en artikel i Business Korea, så stopper det ikke der. Tværtimod vil du allerede om to år kunne folde din Samsung-smartphone helt sammen.

En talsmand fra Samsung Display fortæller nyhedssitet, at selv om foldbare skærme stadig lyder som science fiction, så er tiden ved at være inde til teknologien.

“Vi tror på at foldbare smartphones kan produceres kommercielt allerede i 2016,” siger den unavngivne talsmand til Business Korea.

Flagskibet Samsung Galaxy S6 Edge, som vi anmelder senere i dag på inputmag.dk, er det seneste eksempel på Samsungs besættelse af kurvede skærme. Allerede på CES-messen i 2013 viste Samsung prototyper på foldbare skærme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.