×
GadgetsTophistorie

OnePlus 12 præsenteres den 4. december

OnePlus har bekræftet af dets næste flagskibstelefon bliver introduceret den 4. december, nemlig OnePlus 12.

OnePlus har bekræftet af dets næste flagskibstelefon får sin debut den 4. december, nemlig OnePlus 12.

OnePlus står snart klar med en ny flagskibstelefon, denne gang bliver det OnePlus 12.

Telefonen introduceres allerede den 4. december, hvilket er tidligere end forventet, men det sker i anledningen af 10-års jubilæet for OnePlus. I første omgang ventes telefonen dog først at komme til salg i Kina, hvorefter en international lancering følger i starten af næste år.

Forventede specifikationer

OnePlus 12 forventes at blive udstyret med den helt nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip, samt helt op til 24 GB RAM og 1 TB lagerplads.

Skærmen tyder også på at blive vild, med et formodet 6,82″ LTPO-panel, der skulle give en maksimal lysstyrke på op til 2.600 nits.

Batteriet siges også at være et stort et af slagsen på 5.400 mAh, med mulighed for 100W hurtigladning. 50W trådløs opladning er også understøttet.

Herunder er også et par billeder af hvordan OnePlus 12 formentligt kommer til at se ud:

Hasselblad-samarbejdet fortsætter

Hvad angår kameraerne, rygtes samarbejdet med Hasselblad at forsætte. Denne gang får telefonen en ny primær 48 MP sensor. Derudover er der et 64 MP telefoto-kamera ombord med 3x optisk zoom, samt et 48 MP ultrawide-objektiv.

Hvad de endelige specifikationer for OnePlus 12 viser sig at være, bliver vi klogere på den 4. december.


Læs også: Håndholdt konsol fra Sony lanceres i december: PlayStation Portal

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.