×
Gadgets

OnePlus 5T lanceres på torsdag – hvad kan vi forvente?

De fremadstormende kinesere fra OnePlus er ved at gøre klar til lanceringen af deres nye topmodel, kaldet OnePlus 5T. I modsætning til mange af konkurrenterne er OnePlus ikke helt så hemmelige omkring, hvad den nye telefon kommer til at byde på – omend de dog ikke har vist den frem endnu. Til gengæld er billedet til denne artikel fra et læk på kinesiske sociale medier.

Større skærm

OnePlus 5T er et tydeligt svar på konkurrenternes nye flagskibe. Både Apple og Huawei har for nyligt lanceret nye telefoner med 18:9 skærme, der fylder stort set hele forsiden. Det er faktisk ikke længe siden, OnePlus lancerede deres 5’er, men den er altså hurtigt blevet overhalet af konkurrenterne, så vi kan helt sikkert forvente en større skærm på OnePlus 5T, formentlig i størrelsen 6″.

Fingeraftrykslæser på bagsiden

Ligesom de fleste andre Android telefoner der er skiftet til 18:9 vil 5T nok også skulle flytte fingeraftrykslæseren til bagsiden. Vi må så håbe på en placering der ligner den, LG har på deres G6 eller den Huaweis Mate 10 Pro byder på – og ikke en løsning som Samsung har på deres to flagskibe, S8 og Note8.

Samme indmad

Langt hen ad vejen gætter analytikere og eksperter på, at OnePlus holder fat i deres indmad fra OnePlus 5 – det vil altså sige et 835 chipsæt fra Qualcom og 6 eller 8 gigabyte hukommelse – alt efter om du vælger 64 eller 128GB udgaven. Der er selvfølgelig USB C og kameraet ventes også at være noget nær det samme – men eventuelt med lidt flere tweaks.

Samme pris?

Prisen på OnePlus 5T er (selvfølgelig) ikke offentliggjort endnu. Men da de sidst opgraderede OnePlus 3 til 3T fastholdt de samme pris. Hvis det er tilfældet bliver det klart den billigste nye topmodel med 18:9 (Eller 2:1) formfaktoren. Man kan godt finde eksempelvis LG G6 billigere nu, men de nyeste 18:9 telefoner ligger alle over 5.500 – 5T ville i så tilfælde havne under 4.000 kr.

Snart på gaden

OnePlus er ikke hemmelige om, hvornår 5T kommer på gaden, for det er at finde på deres hjemmeside: 21 November. Altså lige i tide til julesalget. Vi forventer at have en anmeldelse af telefonen klar inden da.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.