Gadgets

OnePlus 7 Pro med ”superskærm” bekræftet

OnePlus bossen Pete Lau har i et interview bekræftet rygterne om, at de lancerer en Pro-udgave af OnePlus 7 med helt speciel skærm.

OnePlus vil for første gang lancere to udgaver af sit flagskib; en traditionel udgave og en Pro-model. Det bekræfter CEO Pete Lau i et interview med mediet The Verge. I artiklen giver han også lidt flere detaljer om modellen – vi kan for eksempel forvente, at den får en prislap, der er noget højere end vi er vant til fra OnePlus.

Selv om Pete Lau ikke ville diskutere telefonernes specifikationer, så ville han meget gerne fortælle, at OnePlus 7 Pro bliver bestykket med en ”meget speciel skærm”. Han fortæller blandt andet at skærmen er tre gange dyrere end den har været i tidligere modeller og at han forventer, at den vil sætte nye standarder for skærme på smartphones.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Første gang jeg så den selv, var jeg overvældet, fortæller Pete Lau til mediet.

I sidste uge tweetede han om skærmen, at ”glidende er mere udfordrende end hurtig – en ægte test af hardware og software”.

Lau ville ikke gå i detaljer om teknologien, men rygterne hævder, at skærmen vil være en OLED-model med en opdateringsfrekvens på 90Hz.  Højere Hz giver mere flydende bevægelser. De fleste Android-telefoner har skærme der har en opdateringsfrekvens på 60Hz. Der er i øjeblikket kun tre telefoner på markedet med 90Hz, nemlig gaming-telefonerne Razer Phone 1 og 2 (120Hz) og Asus ROG (90Hz).

5G og 7 Pro er identiske

Pete Lau afslørede også, at den 5G-telefon som OnePlus viste frem under CES-messen i januar rent faktisk er identisk med OnePLus 7 Pro. Det betyder at der kommer to udgaver af  7 Pro; en med og en uden 5G-forbindelse. OnePlus vil dog ikke slå voldsomt på tromme for 5G-modellen, da 5G endnu ikke er synderligt udbredt.

OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro forventes at blive lanceret ved et event den 14. maj. Hold øje med denne side for nyheder om eventet og telefonen …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button