Gadgets

DisplayMate giver OnePlus 7 Pro-skærmen topkarakter

Ifølge den anerkendte organisation DisplayMate får OnePlus 7 Pro en af markedet bedste skærme, når den lanceres om to uger.

OnePlus-bossen Pete Lau har for længst været ude og love, at OnePlus 7 Pro får en banebrydende skærm og nu bakkes han op af organisationen DisplayMate, der har haft skærmen på testbænken her to uger inden lanceringen. DisplayMate, der er verdens førende organisation indenfor analyser og målinger af smartphone-skærme, har givet skærmen på OnePlus 7 Pro en A+ bedømmelse.

”Efter en dybdegående og omfattende evalueringsproces, har OnePlus 7 Pro opnået den prestigefyldte A+ bedømmelse fra DisplayMate, og hæver dermed standarden for smartphone-skærme på tværs af industrien,” skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge meddelelsen scorer skærmen højt på samtlige parametre; farvegengivelse, lysstyrke, kontrast og pixel-tæthed. Organisationen vil på lanceringsdagen, den 14. maj, udgive en dybdegående artikel om skærmen.

OnePlus har slået gevaldigt på tromme for skærmen den seneste uges tid. Eksempelvis har Pete Lau allerede delt med verden, at skærmen får en opdateringsfrekvens på 90Hz, hvilket er markant højere end de 60Hz der er standard på andre Android-telefoner. Resultatet skulle være en telefon, hvor animationer og grafik kører mere flydende.

OnePlus lancerer 7-serien ved tre simultane arrangementer i USA, England og Indien (!) den 14. maj. Eventet streames live på oneplus.com og på firmaets Youtube, Twitter og Facebook-kanaler.

Back to top button