Gadgets

OnePlus udsender teaser for OnePlus 7

OnePlus-chefen Pete Lau tweeter at OnePlus 7 bliver ”hurtig og glidende”. Den får 90Hz display og bryder endelig 1080p-barriereren.

Det trækker op til lancering af OnePlus 7. Et par af de sikre tegn er mængden af læk og rygter, der intensiveres, samt at OnePlus nu også selv er begyndt at tease sin kommende topmodel. I en kort video, der blev postet af OnePlus-chefen Pete Lau på Twitter i dag, får vi det første officielle glimt af telefonen, ledsaget af ordene ”hurtig og glidende”. Et løfte om, at alt kører glat på telefonen.

Lau skriver, at ”glidende er mere udfordrende end hurtig – en ægte test af hardware og software”, ligesom han skriver, at ”det nye produkt er smukt. Jeg kan ikke vente til I ser det”. Her er tweetet i sin fulde længde:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der spekuleres i at Lau refererer til det 90Hz display som OnePlus 7 Pro efter rygterne at dømme vil være udrustet med. Højere Hz giver mere flydende bevægelser. De fleste Android-telefoner har skærme der har en opdateringsfrekvens på 60Hz.

OnePlus vil sandsynligvis lancere to modeller; OnePlus 7 og en Pro-model. Sidstnævnte bryder den 1080p-barriere som OnePlus har haft på sine skærme siden lanceringen af OnePlus One. Pro-modellen får, ifølge rygterne, Quad HD+ opløsning.

Rygterne siger også, at de to nye OnePlus-modeller vil blive lanceret den 14 maj, sammen med selskabets 5G-telefon, der blev vist frem på Mobile World Congress.

Læs også: 5 ting vi tror, vi ved om OnePlus 7

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button