GadgetsTophistorie

OnePlus bekræfter: 8T får hurtig opladning med Warp Charge 65

OnePlus fortæller i dag, at den kommende OnePlus 8T vil kunne oplades mere end dobbelt så hurtigt som den nuværende topmodel.

Enten har OnePlus valgt at dryppe alle informationer om OnePlus 8T inden den officielle lancering den 14. oktober eller også har kineserne en ordentlig kanin i baglommen til den dato. For forleden bekræftede de, at 8T’eren får 120 Hz skærm og i dag er de så ude for at bekræfte en anden af ‘hemmelighederne’, nemlig at den også får Warp Charge 65-teknologi.

Warp Charge 65 mere end fordobler opladningshastigheden fra sin forgænger. OnePlus 8T’erns 4.500 mAh-batteri kan dermed oplades til fuld ydeevne på 39 minutter og nå en opladning på 58 procent på et kvarter, fortæller selskabet i et blogindlæg.

– Opladning bør være hurtig og simpel, så det gør dit digitale liv så bekymringsfrit som muligt, siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

Den lynhurtige opladning er gjort mulig ved at udstyre telefonen med to batterier i stedet for et. Begge batterier kan oplades ved mere end 30W på én gang og samtidig bevare en stabil temperatur, selv når telefonen er i brug.

OnePlus’ Warp Charge 65-strømforsyning er samtidig designet til at tilbyde høj kompatibilitet med andre enheder. Den kommer med dobbelt USB-C port-design og understøtter alle tidligere opladnings-protokoller fra OnePlus. Den understøtter også op til 45W PD-opladning, som giver brugerne mulighed for at oplade flere supporterende enheder som eksempelvis laptops og tablets.

OnePlus 8T

OnePlus har tilføjet en ekstra krypteringschip i både oplader og kabel samt 12 sensorer i telefonen, der måler temperaturer, hvilket giver OnePlus-enheder mulighed for effektiv og sikker opladning i alle situationer. Samtidig gør et nyt system til varmespredning det muligt at holde temperaturen stabil under opladning af OnePlus 8T.

Warp Charge 65 lanceres officielt sammen med OnePlus 8T den 14. oktober 2020. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.