×
GadgetsTophistorie

OnePlus 8T præsenteres 14. oktober

Nu er det officielt. OnePlus 8T bliver præsenteret ved et online-event den 14. oktober. Her er, hvad vi ved om den nye topmodel.

‘Ultra Stops at Nothing’ hedder eventet, hvor OnePlus 8T præsenteres første gang. Kineserne har i dag sendt en meddelelse ud om eventet, der helt i tidens ånd vil være digital, hvorfor alle og enhver er inviteret med. OnePlus lover i invitationen, at OnePlus 8T med den nyeste teknologi på markedet “igen vil hæve barren for den ultimative smartphone-oplevelse”.

8T bygger videre på OnePlus 8-serien, der blev lanceret i foråret. Men 8T kommer angiveligt ikke i en Pro-variant ligesom 8’eren. Sandsynligvis skal 8T afløse 8’eren, mens 8 Pro får lov at blive på hylderne indtil næste forår.

Rygterne om 8T har floreret længe. Det forventes at telefonen får skærm med 120 Hz opdatering, hvor 8’eren “kun” har 90 Hz. 8T får også det seneste Qualcomm Snapdragon 865+ chipset og en en aflang kamerasamling, der ligner Samsungs til forveksling.

Kameraets bestykningen er ikke kendt, men gæres at være nemlig 48MP/16MP/5MP/2MP med standard, ultravidvinkel, makro og portræt-linser. Men OnePlus vil efter sigende opgradere 48MP-sensoren; sandsynligvis bliver den identisk med den, der sidder i 8 Pro-modellen. 

OnePlus 8T
Invitationen fra OnePlus.

Spændende bliver det dog, om OnePlus 8T får 65W opladning som standard. Det er der nogle. der mener. 8T vil også være “født” med den nye OxygenOS 11 brugerflade.

Lanceringseventet kommer til at foregå den 14. oktober klokken 16.00 dansk tid. Alle har mulighed for at deltage virtuelt på farten eller fra sofaen på https://www.oneplus.com/launch.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.