×
GadgetsTophistorie

OnePlus lancerer 3-i-1 Pouch Powerbank

OnePlus Pouch Powerbank har 10.000 mAh på kontoen og kan oplade tre enheder på samme tid.

OnePlus fortætter med at udvide porteføljen af tilbehør. Kineserne har for nyligt lanceret deres nye 3-i-1 Pouch Powerbank, der på en og samme tid skal “forene ultrahurtig opladning med et aftageligt og bærbart design”.

Den nye powerbank understøtter SuperVooc 55W-opladning og har en kapacitet på 10.000 mAh. Nok til at oplade selskabets seneste topmodel, OnePlus 12, et par gange.

Men det, der gør den speciel er, at den kan oplade tre enheder på én gang. Den har nemlig tre USB-C ladeporte. Samtidig har den indbygget 220v stik, så den kan sættes direkte i stikkontakten, når den selv skal have fyldt batteriet.

Selv om det på billederne ser ud til at være et amerikansk stik, der er indbygget, fungerer den også i Europa takket være en medfølgende adapter.

Pouch Powerbank

Selv om Pouch Powerbank er designet til OnePlus-enheder, er den naturligvis også kompatibel med tusindvis af andre enheder.  

Banditten har OnePlus udviklet i samarbejde med Sharge, der også står for at sælge den. OnePlus Pouch Powerbank blev lanceret den 27. maj og var allerede udsolgt en uge efter. Er du hurtig, kan powerbanken nu forudbestilles igen her hos Sharge for 677 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.