GadgetsTophistorie

OnePlus lover smartwatch tidligt næste år

OnePlus-bossen Pete Lau bekræfter i et tweet, at der kommer et OnePlus smartwatch tidligt næste år.

OnePlus spreder sig sandelig i denne tid. Ud over at øge porteføljen af telefoner betragteligt har de lanceret flere sæt hovedtelefoner og et fladskærms-tv (i Indien) og tidligt næste år kommer der er OnePlus Smartwatch. Det bekræfter selskabets grundlægger, Pete Lau, i et tweet.

Der er dog endnu ingen detaljer om uret, så om det kører på et egenudviklet styresystem eller på Googles WearOS, hvilket nok er det mest sandsynlige. Der er naturligvis heller ikke hverken pris eller nøjagtig lanceringsdato. Pete Lau skriver blot “tidligt næste år”.

Rygterne om et OnePlus smartwatch har floreret længe, men tidligere har Lau sagt, at planerne var blevet skrinlagt. Søsterselskabet Oppo lancerede sit første smartwatch tidligere i år og det er ikke helt utænkeligt, at OnePlus-uret kommer til at ligne det.

OnePlus Smartwatch
Oppo Watch ligner et andet storsælgende smartwatch …

Oppos ur har – trods lighederne med et andet storsælgende smartwatch – fået rimelige anmeldelser. Det er udrustet med en 1,91 tommer stor OLED-skærm og baseret på en skræddersyet udgave af Android 8.1 kaldet ColorOS Watch. Ifølge Oppo har uret op til 40 timers batterilevetid.

Et godt ned på, hvornår OnePlus Smartwatch bliver officielt præsenteret, er sammen med OnePlus 9 flagskibet, der angiveligt kommer til marts. Men, det er gætteri.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.