fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

OnePlus 9 læk viser design og bekræfter Snapdragon 888

OnePlus 9 kommer til marts og har den lynhurtige Snapdragon 888 ombord, afslører nye billeder, der er blevet lækket.

De har travlt hos OnePlus for tiden. Ikke alene er udvalget af telefoner øget med de tre nye Nord-modeller, det lader også til at det næste flagskib, OnePlus 9, kommer på markedet tidligere end ventet. Ifølge rygterne allerede til marts.

Nu er der også dukket billeder op af en præ-produktions model af OnePlus 9, der viser både design og kameraer og løfter sløret for specifikationerne. Den er blandt andet udrustet med det kraftfulde Snapdragon 888-chipset, der går under kodenavnet Lahaina. Det viser skærmbilleder fra indstillingerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne tidlige model har også 8 gigabyte RAM og 128 gigabyte lagerplads, hvilket indikerer, at det er basismodellen. Android 11 er (naturligvis) også installeret på telefonen.

Selve designet ser ud til at følge OnePlus 8T, altså med en kurvet bagside, men ikke skærmen. Den har også et aflangt kamerahus a la 8T’eren, med fire linser. I bunden har OnePlus 9 et USB-C stik, simkort-skuffe og højttaler. Knapperne på siderne er klassisk OnePlus, som vi kender det fra tidligere flagskibe.

Det er websitet PhonaArena, der har modtaget billederne fra en lækker. Ifølge sitet er skærmen med 120 Hz opdatering. Den har en opløsning på 2.400 x 1.080 pixels (Full HD+) og formatet er 20:9. Batteriet bliver angiveligt på 4.500 mAh.

Her er en stribe af de lækkede billeder (klik for større):

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button