GadgetsTophistorie

OnePlus Nord CE 2 5G er landet

15 minutters opladning, 64 megapixel kamera og et ultraslankt design er nogle af de parametre, der skal lokke købere til OnePlus Nord CE 2.

OnePlus har, som lovet, lanceret en efterfølger til sidste års OnePlus Nord CE. Den byder blandt andet på hurtig opladning og et intelligent AI-kamera på 64 megapixel. Den nye OnePlus Nord CE 2 byder samtidig på 90 Hz AMOLED-skærm og OxygenOS 11 5G-understøttelse. Desuden har OnePlus bibeholdt et 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner.

“OnePlus Nord CE 2 er en fremragende hverdagstelefon, der bibeholder OnePlus’ høje kvalitetsniveau,” sagde Pete Lau i forbindelse med lanceringen.

De tre features, der skal lokke kunderne til, er opladning, kamera og design. OnePlus Nord CE 2 har et 64 megapixel triplekamera på bagsiden. Det består af hovedsensoren på 64 megapixel, et 8 megapixel ultravidvinkelkamera og et 2 megapixel makroobjektiv.

Hardwaren kombineres med “kraftfuld AI-software”, der leverer Nightscape-funktion og en forbedret portrættilstand. Portrættilstanden kan bruges på både telefonens hovedkamera på 64 megapixel og frontkameraet på 16 megapixel.

Strøm til en hel dag på 15 minutter 

Nord CE 2 har et såkaldt 65W SuperVOOC-opladningssystem. Det skal gøre mulig at få strøm til en hel dag på 15 minutter. Det er dobbelt så hurtigt som dens forgænger, OnePlus Nord CE. Med 32 minutters opladning går batteriet fra 1-100 procent strøm. 

65W SuperVOOC er en lavvoltsopladningsløsning, der er udstyret med otte indbyggede temperatursensorer. De overvåger temperaturen i telefonen og styrker, sammen med intelligent software, sikkerhed og effektivitet. 

Slankere end sin forgænger 

Telefonen har et slankt design, der med sine blot 7,8 mm gør den til den tyndeste OnePlus-smartphone siden 6T-modellen og dermed også slankere end den originale OnePlus Nord CE.

3,5mm jackstikket til høretelefoner er endnu engang tilbage på OnePlus Nord CE 2 – denne gang ledsaget af plads til et microSD-kort, der giver mulighed for at udvide lagerpladsen med op til 1 TB.

OnePlus Nord CE 2 er drevet af et MediaTek Dimensity 900 octa-core chipset med en 6 nm-arkitektur, der understøtter 5G på begge SIM-kort og WiFi 6.

Telefonen er udstyret med en 6,43 tommer FHD+ Fluid AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz, der skal forbedre spil- og scrolling-oplevelsen. Skærmen er desuden HDR10+-certificeret, så det er muligt at se TV, serier og video med klare og skarpe farver.

Telefonen kører OxygenOS 11.3. OxygenOS 12 vil komme senere på året. Akkurat som alle andre Nord-produkter vil CE 2 modtage to års Android-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer.

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 2 med 8GB RAM og 128 GB er tilgængelig fra den 10. marts hos Elgiganten, Power, Proshop, Telia, Telenor og Teleselskabet 3 og OnePlus.com, men kan forudbestilles allerede fra den 3. marts. Vejledende udsalgspris er 2.899 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.