GadgetsTophistorie

Bekræftet: OnePlus Nord CE 2 kommer torsdag

OnePlus har nu bekræftet, at Nord CE 2 præsenteres torsdag den 17. februar, altså om præcis en uge. Her er, hvad vi ved ...

Det er bare et halvt års tid siden OnePlus præsenterede Nord CE 5G, men nu er de klar med næste inkarnation. OnePlus Nord CE 2 5G lanceres på torsdag den 17. februar, fortæller de på de sociale medier.

Nord CE-serien er fra de nederste hylder, så nogen potent racermaskine skal vi ikke forvente. OnePlus har dog i vanlig stil været ude og dele små bidder om telefonen. Blandt andet har den fået 65W SuperVOOC-hurtigladning. Det betyder, at man vil kunne oplade til én dags strøm på et kvarter.

På billerne på hjemmesiden kan man også se, at OnePlus har bibeholdt 3,5mm jackstikket på Nord CE 2. Det er også blevet muligt at udvide lagerpladsen med op til 1 terabyte via microSD.

OnePlus Nord CE 2
Foto: OnePlus

Mere interesant er det nok hvordan OnePlus har rystet kameraposen. På hjemmesiden skriver de “en OnePlus-Double Feature”, hvilket muligvis henviser til de to store linser på bagsiden. Der er også to små linser, som vi går ud fra er afstandsmåler og LED-lys.

Ude i rygteland gættes der på, at telefonen har en primær sensor på 64 megapixel, en 8-megapixel vidvinkellinse og en 2-megapixel makrolinse. På front forventes det, at der sidder et 16-megapixel selfiekamera.

Derudover siger rygterne, at Nord CE 2 vil have 4.450 mAh batteri, ligesom den vil have en 6,4 tommer stor AMOLED-skærm med 90Hz-opdatering og 1080p-opløsning.

Hold øje med iNPUT for nyheder og anmeldelse af OnePlus Nord CE 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.