×
TeknologiTophistorie

OpenAI Sora kan lave tekst om til realistiske videoer

Skaberne bag ChatGPT har præsenteret en ny AI model, med navn Sora, der kan skabe virkelighedstro videoer ud fra tekst.

Skaberne bag ChatGPT, har præsenteret en ny AI model, med navn Sora, der kan skabe virkelighedstro videoer ud fra tekst.

Udvikling indenfor AI, altså kunstig intelligens, er enorm for tiden. Det nyeste på området er en nyudviklet AI-model fra skaberne af ChatGPT, OpenAi. AI-modellen kan skabe animerede såvel som realistiske videoer, baseret på det individuelle tekstinput.

Sora er i stand til at generere komplekse scener med flere karakterer, specifikke typer bevægelse og nøjagtige detaljer om motivet og baggrunden. Modellen forstår ikke kun, hvad brugeren har bedt om i prompten, men også hvordan disse ting eksisterer i den virkelige verden.” Lyder det på OpenAI websitet.

Virkelighedstro videoer

OpenAI har desuden fremvist en række videoer skabt med Sora AI.

Herunder er der eksempelvis en video af en astronaut, genereret ud fra følgende tekst:
A movie trailer featuring the adventures of the 30 year old space man wearing a red wool knitted motorcycle helmet, blue sky, salt desert, cinematic style, shot on 35mm film, vivid colors.

OpenAI Sora er ikke tilgængelig for offentligheden. AI-modellen er nemlig stadig under test og verificering og det er usikkert om teknologien bliver bredt tilgængelig.

Du kan udforske Sora og alle de forskellige AI-generede videoer på openai.com/sora.


Læs også: Rygte: Nintendo Switch 2 lanceres først i 2025

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.