×
GamingTophistorie

Rygte: Nintendo Switch 2 lanceres først i 2025

Lanceringen af Nintendo Switch 2 er efter sigende blevet udskudt til starten af 2025.

Det ser ud til at man må væbne sig med lidt ekstra tålmodighed, såfremt man venter på efterfølgeren til Nintendo Switch. Flere kilder melder nemlig om, at lanceringen af Nintendo Switch 2 er blevet udskudt til første kvartal 2025, ifølge Eurogamer. Tidligere var forventningen, at konsollen ville blive lanceret i efteråret 2024.

Ifølge en af kilderne skyldes udskydelsen, at Nintendo arbejder på at få flere spil klar til lanceringen. Præcis hvilke spil der er tale om, nævnes ikke. Konsollens navn er heller ikke blevet bekræftet endnu, men den omtales blot som Nintendo Switch 2 indtil videre.

Næste-generations Switch 2 står desuden til at blive markant kraftigere end den nuværende model, takket være en ny og markant kraftigere chip fra Nvidia.
Læs mere om dette her.

Switch 2 siges at få en skærm på 8 tommer, samt at være bagudkompatibel med spil fra Switch.


Læs også: Rygte: Sony arbejder på ny håndholdt spillekonsol

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.