Disney+Tophistorie

Oscar-vinder rammer Disney+ fredag

Nomadland, der løb med tre Oscar-statuetter i nat, deriblandt for årets bedste film, får premiere på Disney+ på fredag.

Som det nok vil være de fleste bekendt, løb danske Thomas Vinterbergs Druk med titlen som årets bedste udenlandske film under nattens Oscar-uddeling. Prisen for årets film gik til gengæld til Nomadland og den kan ses på streamingtjenesten Disney+ fra på fredag de 30. april.

Filmen har raget priser til sig. Ud over årets film fik instruktøren Chloé Zhao også prisen for bedste instruktør, ligesom Frances McDormand fik prisen for bedste kvindelige hovedrolle. Filmen har også vundet to priser ved Golden Globe-uddelingen i marts (bedste dramafilm og bedste instruktør). Dertil vandt den også Guldløven ved Venedig film festival og publikumsprisen ved Toronto-festivalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I modsætning til tidligere premierer på Disney+ – eksempelvis Mulan – vil Nomadland kunne ses uden ekstra gebyr, fortæller Searchlight Pictures. Filmen kommer også i biograferne, når de åbner igen loves det.

I filmen spiller Fances McDormand en kvinde, som efter at have mistet alt under finanskrisen, forlader sit hjem for at rejse gennem det vestlige USA som en moderne nomade. Herunder kan du se traileren:

Overvejer du at tegne et abonnement på Disney+ beder vi dig om at bruge nedenstående link, der giver iNPUT et par kroner i kassen. At vi potentielt kan tjene penge på linket har ikke indflydelse på vores valg af historie.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button