fbpx

 

 

 

 

Disney+Tophistorie

Pam & Tommy kommer på Disney+

Traileren er for stram til Youtube, men selve serien vises på Disneys streamingtjeneste. Pam & Tommy vises næste år.

Traileren til mini-serien om Pamela Anderson, Tommy Lee og det famøse sex-videobånd er aldersbegrænset på Youtube og kan ikke indlejres på websites. Derfor kan man godt komme til at trække lidt på smilebåndet over, at serien, der handler om Pam & Tommy og hvordan deres sexvideo blev lækket i slutningen af 90’erne, vises af Disney. Den får premiere næste år, skriver tjenesten i det seneste nyhedsbrev.

Serien, der ifølge IMDB er på otte afsnit, får premiere den 2. februar 2022 på Hulu. Om Disney+ vælger at sende den til os europæere samtidig, er endnu uvist. Den står endnu bare til “kommer i 2022”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som det er de fleste bekendt, blev modellen Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee gift i midten af 1990’erne. Nyforelskede og fulde af hormoner drog de på en bryllupsrejse, som de forevigede med et videokamera. Også de dele af ferien, man helst vil holde i privaten. Videbåndet blev senere lækket i sin helhed, hvorefter det kunne købes på skumle websider.

Pam & Tommy
Lily James og Sebastian Stan som Pam og Tommy.

Pamela Anderson spilles i Pam & Tommy af Lily James, der tidligere har spillet Askepot (!) for Disney, men også har medvirket i Downton Abbey og den seneste Mamma Mia-film. Tommy Lee spilles af Sebastian Stan. Serien er skrevet af Robert Siegel (The Wrestler) og instrueres blandt andet af Craig Gillespie (I, Tonya).

Som nævnt kan traileren ikke vises uden for Youtube, men du kan klikke på “Se på Youtube” herunder for at få syn for sagen …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button