Pixel
Teknologi

Parkering bliver nemmere med Apple Watch på håndleddet

Fra i dag kan EasyPark bruges på Apple Watch til at forlænge eller afslutte parkeringer

Parkeringsappen EasyPark har i den grad giftet sig med Apples enheder. I sidste ude meddelte EasyPark at parkeringen kan betales med Apple Pay og i dag bliver Apple Watch integreret i systemet, så parkeringer kan forlænges og afsluttes direkte fra håndleddet.

“Hos EasyPark arbejder vi hele tiden på at gøre vores tjeneste bedre og udvikler nye løsninger ud fra brugernes behov og ønsker. Dét, at man nu kan klare sin parkering direkte via uret, er endnu et spændende skridt for os og for vores kunder. Parkering skal være så enkelt som muligt, og derfor tilbyder vi løbende bilisterne de nyeste, smarteste og mest brugervenlige måder at klare parkeringen på i den travle hverdag,” fortæller Bernd Reul, der er landechef for EasyPark Danmark, i en pressemeddelelse.

Løsningen kan anvendes både herhjemme og i udlandet. EasyPark-løsningen er rullet ud i 700 byer, fordelt over 12 lande, nemlig Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Holland, Belgien og Australien.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close